Vi tilbyder

Hos Tonny Sletskov VVS ApS er kvalitet og god service nøgleord. Vores opgaver består af såvel nybyggeri, som reparations og vedligeholdelsesarbejde, både småt og stort. Vi udfører opgaver indenfor det traditionelle VVS-område, nye alternative energiformer som jordvarme samt blikkenslagerarbejde. Tag os med på råd fra starten. Vi har mange års erfaring og hjælper gerne med at finde den optimale løsning. Find inspiration her på siden og ring for et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os.

VVS Arbejde

Som autoriseret VVS-installatør udfører vi alle opgaver inden for VVS, uanset om det er store eller små opgaver. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning, der matcher både dit behov og din økonomi. Vi har mange års erfaring og er meget kvalitetsbevidste.
Vi udfører alle typer vvs-arbejde for:

Blik

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde, både reperationer og ny-etablering, i såvel zink som kobber.

Varmepumpe

Er du interesseret i at spare mere på varmeregningen og samtidig få et bedre indeklima? Vi har mange års erfaring indenfor varmepumper, og vi tilbyder kompetent rådgivning samt vejledning med udgangspunkt i dine behov. Flere og flere udskifter mere traditionelle opvarmningsmetoder – eksempelvis el-varme, pillefyr og oliefyr – med en varmepumpe Med en varmepumpe får du mere for pengene, da varmepumpen er mere effektiv og udnytter varmen bedre end traditionelle opvarmningsmetoder. Desuden er en varmepumpe en meget miljøvenlig løsning.
Send os en mail eller giv os et kald, så vi kan sammen finde den bedste løsning til dig.

Jordvarme

Et energi- og miljørigtigt valg. Et jordvarmeanlæg består af en slange nedgravet samt en varmepumpe. Slangen er fyldt med væske, der opvarmes af jordens varme. Slangens længde varierer alt efter hvor meget energi der skal trækkes ud. Jordslangen ender i en varmepumpe, der omsætter jordvarmen. Jordvarmeanlæg skal efterses 1 gang årlig af en sagkyndig. Vi tilbyder også indgåelse af serviceaftale på dit jordvarmeanlæg. Ved en serviceaftale slipper du for at holde styr på hvornår du skal have service samt du får selvfølgelig en rabat på reservedele. Et serviceeftersyn omfatter kontrol af alle funktioner, rensning af snavssamlere og afsluttende besøgsrapport.